16 decembrie 2013

Pozitiile mainilor in Reiki
Scurta Istorie:
Cuvantul Reiki este format din doua silabe prima: REI in traducere: intelepciune divina, iar a doua: KI - avand intelesul de energie universala, forta. Fondatorul tehnicii de tratament REIKI, prin Lumina, este Mikao Usui (foto), un japonez care a fost impresionat de viata lui Iisus si in special de capacitatea lui de a vindeca oamenii prin simpla atingere, a vrut sa faca la fel. Dupa modelul lui Hristos, a ales postul negru si meditatia izolat pe un munte. Dupa 19 zile a vazut cum un foc puternic se apropie de el si a lesinat. In timpul somnului a intrat in contact cu Divintatea – Spiritul Superior – Creatorul de la Care a primit intierea si a aflat tot ce trebuie sa stie despre Reiki: simboluri, initieri, practici. In cea de a 21-a zi de pustie a coborat de pe munte. Se spune ca pe drum a cazut si s-a ranit la picior, dar si-a pus palmele pe rana si in cateva clipe aceasta a disparut.
Intors in lume a inceput sa predea aceasta tehnica de tratament si sa sustina cursuri. Prin discipolii pe care i-a avut Reiki a fost transmis din generatie in generatie si printr-un lung sir de maestrii initiati s-a raspindit in intreaga lume.
Mikao Usui, fondatorul principiului traditional reiki, spunea ca "orice lucru existent in Univers, fara nici o exceptie, poseda energia universala" si "Reiki este intelepciune combinata cu energie; ne conecteaza la lumina, ne stimuleaza cresterea, ne echilibreaza din punct de vedere fizic si spiritual, ne poate vindeca cele mai adanci rani si poate sa ne scoata la iveala potentiale nebanuite ale fiintei noastre. Reiki este suportul pentru sanatatea optima a corpului... El este un vehicul catre adevarul nostru interior, care ne indruma catre fericire, iar fericirea nu este altceva decat vindecare".

Reiki nu este:
o religie, un cult, sau o secta, psihoterapie, hipnoza, tehnica medicala, metoda de diagnostic, sau medicina alternativa, nu este un tip de meditatie, tehnica de masaj, sau bioenergie.

Reiki poate fi practicat doar de persoanele ce primesc INITIEREA in Reiki de la un Maestru Reiki. Nu este nici o restrictie legata de varsta, sex, orientare politica, religioasa.

18 ianuarie 2014 CURS si INITIERE 
taxa initiere 50lei/grad reiki. 
pentru cei deja initiati in reiki grad 1 / 2 participarea la curs este 20 lei.
Participantii primesc Manualul Usui Shiki Reiki Ryoho pe suport CD si email.
inscrieri pana joi 16 ian 2014 ora 19:00. Inscrieri pe email roreikiblogspot@yahoo.com

Linia mea Usui Shiki Ryoho
Usui – Hayashi – Takata – Furumoto – Lee Farmer – William Lee Rand – Niţă Mocanu – Dorina Mocanu – Nina Butnaru – Ovidiu Dragoş Argeşanu- Zoltareanu Elena Roreiki
Pozitiile Mainilor in REIKI :  in Autotratament si Tratamentul altor persoane
http://www.scribd.com/doc/15946400/POZITIA-Mainilor-in-Tratament


Copiati, Salvati, Impartasiti mai departe Lumina si Adevarul!
Elena Roreiki