17 februarie 2015

16 martie INITIEREA SUPLIMENTARA LA INIMA SI LA PICIOARE - USUI REIKI16 martie 2015 ora 17:30 
Bucuresti 
INITIEREA SUPLIMENTARA LA INIMA SI LA PICIOARE -  USUI REIKI 
taxa: 50 lei
inscrieri si informatii la 0726877966

In ziua de azi cand cauciucul si plasticul ne "izoleaza" si ne fereste de impamantare...iata de ce erau mai bune opincile :) Va recomand sa cititi articolul de mai jos ..

                        Initierea la picioare a fost introdusa de de catre Gerda Drescher, Maestru Reiki elevetian, dar si terapeut cu experienta, care a dezvoltat aceasta metoda de initiere, si care in afara de rolul primiordial de a deschide canalul Reiki al studentului, are si rolul de a imbunatati impamantarea studentului care primeste initierea, prin intermediul armonizarilor energetice ( prin deschiderea mult mai puternic a circulatiei la picioare a energiei Reiki ) asociate actiunilor terapeutice pe termen lung.
Scopul acestei initieri, nu este numai initierea in sine , cat si un efect global asupra terapeuticii din punct de vedere psihofizic.
Efectele initierii la picioare sunt foarte extinse. Intarirea polului inferior al unei persoane intareste legatura sa cu Pamantul, dar o si angajeaza sa se confrunte mai bine cu inconstientul sau, cu atasamentele sale si cu umbra sa.
                   Initierea la picioare nu este o simpla unealta care sa permita imbogatirea sau de a ridica prestigiul ego-ului, celui care o are primita. Ea cere o utilizare de lunga durata , un lucru care trebuie facut cu responsabilitate.
Initierile realizate in acest mod aduc o impamantare mult mai buna a practicantului Reiki, si in plus armonizare mult mai buna a energiei Reiki cu energiile Pamantului.
In scolile de Usui Reiki de limba franceza initierea suplimentara la Inima si Picioare se numeste “Reiki Extins”.
In “Reiki Extins” esentiala este activarea mult mai puternica (fata de initierea Usui Reiki obisnuita) a chakrelor picioarelor.
La baza degetului gros de la picior exista un canal de eliminare a energiilor legate de emotii negative, precum: frica...continuare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu