20 mai 2015

Te invitam la Conferinta “SANATATE SI FRUMUSETE PENTRU TINE SI FAMILIA TA”


Va invitam sa participati la conferinta “SANATATE SI FRUMUSETE PENTRU TINE SI FAMILIA TA”, eveniment organizat de catre Revista "10beneficii".

Vor fi abordate teme despre: sanatate, frumusete, psihologie, dezvoltare personala, spiritualitate.

Invitatul special al evenimentului va fi Florentina Gionea – Specialist in Nutritie si Wellness. Detalii despre Florentina gasiti aici www.iubimsigatim.ro

Intrarea va fi gratuita in limita locurilor disponibile - 100 locuri. 

Inscrierile se fac pe adresa daniela.cristea@10beneficii.ro

Remember: pentru membrii inscrisi in Asociatia Rafael Roreiki 


Remediile naturale, terapeutice si produsele cosmetice, alese cu grija, te vor ajuta sa ramai sanatos si sa iti pastrezi tineretea. Promovam echilibrul fizic, psihic si emotional, atat de necesare pentru a face fata, zilnic, multiplelor provocari.
10beneficii.ro  este un magazin on line dedicat tie, omului preocupat de alegeri inteligente. Venim cu cele mai bune produse de pe piata, prezentate pe categorii pentru a face procesul de cumparare foarte usor. Produsele sunt stucturate sub forma celor 10 beneficii pentru: femei, barbati, copii, sanatate, spirit, familie, silueta, casa, vacanta si profesionisti.
Spor la cumparaturi inteligente!
Plata comenzii se poate face prin ramburs: - comanda este procesata imediat, iar contravaloarea comenzii se achita in momentul receptionarii coletului. Detalii Livrare si Transport

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu