20 februarie 2016

Vino pe 6 martie in BulgariaPlecam dimineata la ora 8:00 din Bucuresti spre Bulgaria, traversam Dunarea si vizitam singura manastire in piatra din Bulgaria, unde a locuit Sf. Dimitrie Basarabov, protectorul orasului Bucuresti. Cine iubeste pisicile sa vina cu un pliculet sau bobite..:) primeste selfie-cat la schimb! ajungem si in Arbanassi satul vechi in care vedem casa lui Constantin Brancoveanu veche de peste 300 de ani...aici vom gasi iepurasi deci vino si cu morcovi :P ..... iar in orasul Tronului Frumos - Veliko Tarnovo vizitam cetatea de unde admiram panorama orasului si descifram picturile ciudate din biserica Patriarhiei...apoi vedem strada mestesugarilor si ne delectam la shopping de cosmetice cu arome de trandafiri sau lavanda.
Avem si surpriza...:)
Seara in jur de ora 20 ajungem in Bucuresti cu amintiri frumoase.

Daca vrei sa mergi trimite-mi un mesaj privat pe fb la Elena Zoltareanu RoReiki sau suna la 0726877966. Eu voi fi si ghidul pentru aceasta excursie.

ATENTIE Taxa de participare se achita incepand cu 20 feb 2016.

taxa de participare este 95 lei/pers include transport si taxe de drum microbuz/autocar (in functie de cate persoane vom merge), masa sofer, servicii ghid de turism autorizat.
Copii sub 12 ani si MEMBRII ASOCIATIEI RAFAEL ROREIKI taxa de participare este 80 lei
Excursia face parte din proiectul Merg cu Rafael al Asociatiei Rafael Roreiki www.rafaelroreiki.comVa multumesc tuturor care ati ales sa mergeti in excursia din 14 februarie !Am strans deja 400 lei...pt cei 50 de copii de la Asociatia Gladiator. In 6 martie este urm. excursie si apoi avem banii necesari sa le daruim copiilor o excursie !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu