13 septembrie 2016

Initieri la Sfinxul din BucegiO vacanta spirituala in Bucegi ! 
Pentru transport Bucuresti - Busteni va recomand rezervati cel mai ieftin si cat mai repede la mementobus.ro o cursa Bucuresti-Brasov cu doar 1,20 euro ! Si coborati in Busteni ..

VINERI 23 septembrie
Fiecare se cazeaza unde doreste in Busteni. Cazare ieftina gasiti la Manastirea Caraiman cu 70 lei/noapte/camera pt 2 pers cu baie proprie. Aveti aici nr de telefon pentru rezervare si plata se face la sosire.. Nu se cazeaza o femeie singura intr-o camera. http://www.manastireacaraiman.ro/ro/content/servicii/servicii/cazare-si-masa-credinciosi

SAMBATA 24 septembrie
Urcam sambata dimineata cu telecabina din Busteni la Sfinx. Cost 35 lei 1 calatorie. In functie de vreme si timp putem merge la Crucea Eroilor (1 ora de mers pe jos) sau intr-o zona energetica din apropiere.

Intoarcerea in Busteni in functie de conditiile meteo:
1. cu telecabina
2.pe jos traseu de munte Jepii

Cine doreste primeste Initiere Ordinul lui Zamolxe la Sfinxul din Bucegi.
taxa de initiere 48 lei (se achita in contul bancar sau prin paypal la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com pana la data de 20 septembrie 2016 )
cei care participa trimiteti pe email asociatiarafaelroreiki@yahoo.com numele complet pentru a edita certificatul de initiere si manualul.

DUMINICA 25 septembrie
ora 10.00 Seminar Cutia cu proiecte Reiki. Cum scriem corect proiectele Reiki? Ce fel de cutie sa folosim ? si alte detalii importante...:)
Timp liber in statiune sau drumetie la cascada Urlatoarea, Cabana Diham etc.
Dupa-amiaza plecare spre casa.

Informatii
Elena Zoltareanu RoReiki
ghid de turism si presedinte Asociatia Rafael Roreiki
www.rafaelroreiki.com
0726877966


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu