17 octombrie 2016

Retreat Buzau weekend de purificare si curatare energeticaTe invit intr-un weekend de purificare si curatare energetica :) ce include vizite la Salina Prahova, trovantii de la Buzioru, dar si initiere in Reiki gr. 1 (pentru cei care doresc sa se initieze)...si daca ne imprietenim cu "D-l Timp" trecem si pe la o manastire din zona sau vizitam vulcanii noroiosi ..aici astept propunerile tale !

12 noiembrie 2016 SAMBATA
Plecam din Bucuresti si vizitam salina Slanic Prahova
*Transportul turiștilor în/ din Salina Slănic Prahova se face cu microbuze. Pentru ca SAREA nu e buna doar in bucate , ne vom bucura de Salinoterapie cam 1h-1h:30 min. Vizitam si misteriosii generatori de energie ...trovantii de la Buzioru. Aici vom merge pe jos 20-30 minute. 
Seara ne cazam la pensiune/hotel in orasul Buzau.

13 noiembrie DUMINICA Dupa mic-dejun descoperim orasul Buzau. Cei din Buzau dar si cei veniti din Bucuresti pot primi la cerere Initierea in Ordinul lui Melchisedek - Botezul luminii.
Dupa-amiaza vizitam Muzeul de Chihlimbar, unic in lume si apoi ne intoarcem spre Bucuresti.

Taxa de participare: 195 lei (transport microbuz, cazare 1 noapte pensiune/hotel Buzau, 1 mic dejun, cazare si mese pentru sofer, servicii ghid de turism in cele 2 zile)

Pentru rezervare trimiteti numele si un nr de telefon la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com pana la 25 octombrie 2016. Plata taxei de participare se face dupa 1 noiembrie 2016. Informatii la 0726877966 sau mesaj privat la Elena Zoltareanu RoReiki.                                                                                                                                     


                                         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu