03 octombrie 2019

Gratuit initiere Dolphin Reiki si meditatie iertare copilul interior Elena Zoltareanu RoReikiDuminica 6.10.2019 ora 10:30 la Sala Palatului va invit gratuit la initiere Dolphin Reiki si meditatie iertare copilul interior. Elena Zoltareanu RoReiki ! 

Toamna aduce noua ediție a festivalului tău de suflet! Body Mind Spirit Expo te așteaptă la ediția cu numărul XXVI, ce va avea loc între 4, 5 și 6 octombrie la Sala Palatului din București.  Vino la Body Mind Spirit pentru a îți îngriji întreg corpul de la minte, trup și până la suflet si pentru a descoperi echilibrul din viața ta. Intrarea este liberă! Programul conferintelor click aici  https://www.bmse.ro/conferinte-body-mind-spirit-expo-octombrie-2019/

Pentru cei care doresc initierea dar nu ajung la conferinta aveti info mai jos :

INITIERE-ACORDAJ DOLPHIN REIKI LA DISTANTA. CUM? scrie un email la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com cu:
- nume, prenume complet si localitatea in care te afli la momentul primirii initierii . Las la alegerea ta daca vrei sa trimiti o poza si sa sustii printr-o donatie de minim 45 lei activitatea proiectului Reiki pentru oameni si animale al Asociatiei Rafael Roreiki.
Donatia se realizeaza in contul Asociatia Rafael Roreiki deschis la banca Transilvanis sucursala IC Bratianu, Bucuresti

Mentioneaza data si ora cand pentru 30 de minute poti primi initierea. Manualul si cerificatul de initiere il primesti pe email.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu