Initiere Quan Yin - Flacara Lavanda

             Energia Flăcării Lavandă a fost canalizată de la Kwan Yin către Maestra americană în sisteme energetice, Suraya, în 2001. Prin folosirea mantrei Namo Kwan Shi Yin P’u-Sa, Kwan Yin poate fi invocată cu putere pentru o sesiune de terapie unde se foloseşte Flacăra Lavandă. Flacăra Lavandă are proprietatea de a transforma foarte rapid energia negativă nedorită şi de a aduce purificare persoanei. Iniţial se simte ca o energie blândă şi hrănitoare, dar, în realitate, este foarte puternică şi acţionează cu mare eficienţă. Are o conexiune energetică cu energia Focului Violet şi lucrează prin structurile energetice din chakre. Cei ce au o conştiinţă de sine bine dezvoltată pot lucra cu această energie în mod foarte eficient pentru a sparge tiparele comportamentale karmice pe care le au şi care nu ţin de iubire, lucrând cu Bijuteria Lotusului pentru Eliberare Karmică pe chakra inimii.

             Cei cu abilităţi de medium pot lucra cu această energie pentru pentru a-şi dezvolta capacităţile celui de-al treilea ochi. Kwan Yin este asistată în această energie din tărâmurile angelice de Isariel şi Suriel, iar aceştia pot fi invocaţi să participe la sesiunile de tratament.

Linia de initiere: Suraya - [...] - Karyn Maria Taulescu - Elena Zoltareanu RoReiki - numele tau

Primesti initierea la distanta pentru o donatie de 11 Euro la Paypal asociatiarafaelroreiki@yahoo.com 

Trimite apoi un email cu numele de botez la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com si primesti Manualul, diploma in limba romana si informatii cum folosesti aceasta energie.scrie in in email ora si ziua cand doresti sa primesti initierea.Namo Kwan Shi Yin P’u-Sa