20 martie 2014

Lansare 22 martie CURS REIKI pentru animale
22 martie ora 13:00 - 15:00  Bucuresti zona Cismigiu-  lansez curs-ul REIKI pentru animale info : Elena RoReiki 0726877966 asociatiarafaelroreiki@yahoo.com. Membrii inscrisi in Asociatia Rafael Roreiki pot urma cursul gratuit. Pentru non- membrii Taxa: 60 lei si primesti daca vrei legitimatia de membru in Asociatia Rafael Roreiki ce iti ofera unele reduceri...vezi pe rafaelroreiki.com Cine doreste se poate inscrie voluntar in proiectul Reiki in cabinete veterinare...prin care oferi tratamente reiki la  animalele de companie. 

Detalii despre proiect aici


Asociatia RAFAEL ROREIKI are ca obiectiv promovarea terapiei reiki si a altor terapii complementare ca metode de imbunatatire a calitatii vietii tuturor fiintelor: oameni si animale. Clinica veterinara Regatul Animalelor – regatulanimalelor.ro si Asociatia Rafael Roreiki – rafaelroreiki.com au semnat un protocol de colaborare pentru proiectul – REIKI IN CABINETE VETERINARE. Astfel informam clientii printr-un afis in cele 2 cabinete veterinare situate in Bucuresti, despre terapia reiki pentru animale, ce este recunoscuta la nivel international ca terapie complementara in procesul de vindecare si recuperare. Terapia REIKI pentru animale este oferita gratuit de membrii Asociatiei Rafael Roreiki, la cererea proprietarilor de animale care pot trimite un email laasociatiarafaelroreiki@yahoo.com . Aceasta terapie este aprobata in Romania prin Legea nr.118/2007.

Cele 2 cabinete veterinare se afla in Bucuresti sector 5.

1.Cabinet Panduri: Soseaua Panduri Nr.29-31

2.Cabinet Uranus si PetHotel: Strada Uranus Nr.132A

Clinica REGATUL ANAIMALELOR este formata dintr-o sala de consultatii, sala de chirurgie, internat si terapie intensiva, farmacie, salon de cosmetica si un generos spatiu pentru petshop animale unde puteti gasi aproape totul pentru animalul de companie, aici facandu-se si receptia animalelor pentru PetHotel.

Clinica veterinara REGATUL ANIMALELOR

Dr. Rares Capitan

Administrator

0742.122.501

rares.capitan@regatulanimalelor.ro

ASOCIATIA RAFAEL ROREIKI

Elena Zoltareanu

Presedinte

0726.877.966

asociatiarafaelroreiki@yahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu