02 noiembrie 2014

click- click pe 10 noiembrie ora 18:00


Pot participa persoanele care nu au nici o initiere intr-un sistem Reiki dar si cei care au primit initierea in Dolphin Reiki si doresc sa ofere initieri altor persoane.

Stiai ca pot vorbi? Eu fac sunete de click- click. Eu fac asa pentru a invata despre unde suntem impreuna si unde trebuie sa mergem si ce te face copilul minunat care esti. Si fac click pentru a te ajuta sa te vindeci. Poti sa simti click-urile mele si sa le simti cum se joaca peste tot corpul tau. Poti sa le auzi, de asemenea. Ma asculti pe mine si eu te ascult pe tine.
Paradisul ne inconjoara. Suntem una.

Cand tu esti singur sau trist, aminteste-ti de mine si chema-ma de partea ta. Cand esti ...continuareINITIERE-ACORDAJ DOLPHIN REIKI LA DISTANTA.

CUM? scrie un email la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com cu:


1. numele (primit la botez) complet, localitatea in care te afli la momentul primirii initierii. Mentioneaza data si intervalul orar cand pentru 30 de minute poti primi initierea. Manualul si diploma le primesti pe email.


2. donatia de 25 lei se realizeaza in contul Asociatiei Rafael Roreiki deschis la banca Alpha Bank sucursala IC Bratianu, Bucuresti, Cont IBAN: RO77BUCU2242232523018RON 

(pentru emiterea facturii trebuie sa transmiti pe email CNP -ul si adresa domiciliu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu