04 iunie 2015

Dolphin Reiki Initiere in Bucuresti sau la distanta


Bucuresti - Marti 16 iunie 2015 ora 18:30- 20:00 initiere si meditatie Dolphin Reiki cu Elena Zoltareanu RoReiki Inscrieri la 0726877966. taxa 35 lei se achita in ziua evenimentului. Adresa va fi comunicata celor inscrisi. 


Dolphin Reiki :
- Dezvolta telepatia si comunicarea cu animalele. Sunetele scoase de delfini au legaturi puternice cu tonurile primordiale ale vietii pe Pamant. Vechi tehnici atlante de vindecare lucrau cu delfini, incercand sa stabileasca legaturi armonioase intre minte, corp si suflet.
- Iti reaminteste si vindeca ranile copilul interior 
- Deblocheaza chakra 5 a comunicarii 
- Reechilibreaza elementul apa din corpurile noastreLinia de initiere: Mark Apollo Scott - [...] - Karyn Maria Taulescu - Ionut Nicolau - Elena Zoltareanu RoReiki - numele tauPentru cei care nu pot participa la eveniment in Bucuresti pot primi initierea la distanta pentru o donatie de 2 Euro la Paypal asociatiarafaelroreiki@yahoo.com sau 10 lei in contul Asociatiei Rafael Roreiki deschis la Alpha Bank RO77BUCU2242232523018RON . 
Trimite apoi un email cu numele de botez la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com si vei primii Manualul Dolphin Reiki in limba romana.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu