Metode de trimitere a Luminii în timp: prezent, trecut, viitor

Metoda distanţei
      Se activează palmele cu toate simbolurile cunoscute.
       Se aşează palmele în faţa noastră în dreptul plexului, se mentalizează persoana căreia îi trimitem Lumina între palmele noastre. Se activează în aer simbolurile între palme, CKR, SHK, HSZSN (desenare plus rostirea numelui de trei ori), se trimite Lumina 5-10 minute. La sfârşit se mulţumeşte Divinităţii şi este ideal a se face o rugăciune pentru cel tratat.
     
      Metoda ursuleţului
       Se activează palmele cu toate simbolurile cunoscute incluzând CKR, SHK, HSZSN.
       Se i-a un ursuleţ de pluş şi cu palmele pe el se urmează poziţiile de autotratament. Ursuleţul este doar un ajutor pentru a putea mentaliza, el poate fi înlocuit cu o sticlă de cola, cu un telefon mobil sau cu un aparat de fotografiat. Pe acelaşi principiu se poate face tratament la distanţă cu ajutorul obiectelor din jurul nostru, fără a uita să-l facem de sus în jos.

      Metoda fotografiei
       Se efectuează cu ajutorul unei fotografii cu persoana care urmează să primească tratament Reiki. Fotografia să nu fie de grup. Se scrie pe spatele fotografiei o afirmaţie pozitivă, de ex.: "Trimit Lumină lui cutare, (numele de botez dacă se poate) spre binele lui suprem, pe toate planurile: sănătăţii, social, profesional, financiar, material, comunicării, familial, spiritual; pentru a fi în armonie cu ea însăşi, cu toată lumea, cu universul. Toate acestea cu acordul lui Dumnezeu." Apoi, tot pe această parte a fotografiei, se desenează cu pixul toate simbolurile cunoscute, activându-le la sfârşit, neuitând de Hen-Sha-Ze-Sho-Nen. Se activează palmele şi se trimite Lumină cu palmele 10-15 minute.
       De asemenea, se poate trimite Lumină pe fotografie activând simbolurile pe fotografie şi apoi aşezând palmele pe imagine trimiţând Lumină spre binele suprem al persoanei, dacă vrea să primeasca acea Lumină după Voia Lui Dumnezeu, iar ce nu primeşte să fie redirecţionat acolo unde este mai mare nevoie în Univers.

       În trecut
       Având simbolul HSZSN si initiere in gradul 2 Reiki, se poate trimite Lumină în trecut. Acest fapt nu schimbă trecutul, dar poate schimba percepţia, acţiunea, urmările acelui eveniment în timpul prezent şi viitor. Este recomandat a trimite Lumină la momentele grele din viaţă, cum ar fi un accident, un divorţ, un viol... Se pot folosi metodele de mai sus cu intenţia clară de a trimite Lumină propriei persoane în trecut la respectivul moment dorit vindecat. Se trimite 10-15 minute pe zi.
       Sau se poate lua o bucată de hârtie pe care se scrie afirmaţia dorită, de ex:
       "Îmi trimit Lumină în trecut  la data ‘x’ a situaţiei ‘x’ pentru a anihila orice energii şi informaţii malefice, orice forme gând malefice create atunci, şi rog îngerii mei de Lumină să îmi arate ceea ce eu trebuia să învăţ din acea situaţie, totul spre binele meu suprem cu Voia Lui Dumnezeu."
      
       În viitor
       Se poate folosi metoda distanţei putând trimite Lumină unei situaţii viitoare, un examen, o conferinţă, o întâlnire, pentru concediu, pentru când vom avea 70 ani, pentru momentul morţii sau pentru a avea o înmormântare frumoasă.
       Pentru viitor se pot folosi şi proiectele.

       Proiectele Reiki
       Se scrie proiectul pe o coală de hârtie. Proiectul să fie formulat corect, la timpul prezent, în acord cu Legile Divine. Pe verso se desenează cu pixul toate simbolurile cunoscute, apoi se activează cu degetele. Se împătureşte coala şi se dă Lumină zilnic timp de câte 10-15 minute. 
       Dacă proiectul nu este în acord cu Legile Divine sau nu face parte din Voinţa Divină nu se întâmplă nimic.
       Ex.:  “Mihai are serviciul ideal, la locul ideal, cu colegii ideali, cu şeful ideal, primeşte salariul ideal, are programul ideal, totul după Voia Lui Dumnezeu în acord cu Legile Divine.

       La persoane decedate şi copiii avortaţi
       Se poate trimite cu metoda distanţei cu specificaţiile: spre binele lor suprem, dacă vor să primească această Lumină, după Voia şi cât le este lor îngăduit de Dumnezeu.
       La copiii avortaţi se trimite până sunt ridicaţi la cer.

       La Îngeri

       Principiul este acelaşi. Şi îngerii au nevoie de Lumină. Se poate măsura şi radiestezic cât la sută au Îngerii mei Lumină pentru a mă ajuta la ceea ce vreau să fac. Scopul trebuie să fie în acord cu Legile Divine.

(sursa: Manual Usui Reiki - Ovidiu Dragos Argesanu)


25 iulie Pitesti, 5 septembrie Constanta INITIERI si curs USUI REIKI grad 1, 2,3 , Maestru
inscrieri la tel: 0726877966  Elena Zoltareanu RoReiki  


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Initiere in energia Arhanghelul Sandalphon 30.12.2013

Initiere si seminar practica KI MANNA