Treceți la conținutul principal

Initiere si seminar practica KI MANNAO zi colorata de sanatate si sentimente pozitive!
Multi ati primit initierea Ki Manna Reiki la distanta. Pentru cei din Bucuresti saptamana viitoare, 27.01.2020 ora 18:00 va invit la un seminar de practica, cum facem initierile la distanta, terapie si curatare a sufletului, chakrelor si autotratament cu acest simbol - Ki Manna. Pentru Meditatia de curatare va recomand sa veniti cu cristalul preferat.

Pentru participare orice donatie e primita catre Asociatia Rafael Roreiki.
Inscrieri cu sms sau telefon la 0726877966. #bucuresti #reiki

Cei care doresc sa primeasca initierea in data de 27.01.2020 vor veni de la ora 17:30, inscrieri la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com

Seara de la ora 22:00 voi transmite initiere si de la distanta. Inscrieri cu sms sau telefon la 0726877966.

Elena RoReiki
formator si terapeut Reiki la Asociatia Rafael Roreiki
Impartasim mai departe Lumina si Adevarul !Ce este Ki Manna?
Ki Manna este o energie care se manifesta ca o sfera, ingloband mai multe caracteristici terapeutice pe care le-am trait si experimentat personal dar si impreuna cu cei care au optat pt aceasta terapie:

-deschide, curata de energii negative cele 7 chakre principale
-deschide, curata de energii negative chakrele secundare din palme, genunchi si talpile picioarelor.
- Este o energie eficienta ce se poate combina cu un tratament REIKI la distanta.
-Prin meditatiile Ki Manna se activeaza energia kundalini
-creste puterea de emisie energetica a terapeutului dar si senzitivitatea din palme.

Ce este Ki ? O energia universala a vietii, o energie care lucreaza cu lumina, sunete si vibratii. Ki este energia creata din jocul dintre yin si yang .Energia vieţii (Ki) este de provenienta spirituala si joacă un rol important in orice facem, fiind energia primara a emotiilor noastre, gandurilor şi vietii spirituale.
Ce reprezinta Manna ? Este un tip de energie solida care aduna la un loc toata energia universala pentru a ajuta la functionarea sunetelor , undelor si a frecventelor de lumina intr-o energie solida cu care se poate lucra asupra unui trup. Aceasta ajuta atat pe cel care primeste terapia cat si pe terapeut, deoarece ei pot vedea si intelege mai bine energia negativa si pot vindeca cu mai multa eficienta.

Ki Manna este folosita eficient cu alte modalitati de vindecare holistice.
Exista un singur simbol si este folosit pentru a deschide energia universala. Acest simbol arata ca o floare cu petale mari cu o spirala in interior care straluceste si contine toate culorile si vibreaza pe toate frecventele sunetului.

Ki Manna deschide usi si coridoare catre iubirea intensa si energia plina de compasiune necesara pentru a aduce schimbarile de care avem nevoie, pentru a ne vindeca pe noi insine si pe altii.
Pentru terapeuti reiki, acest simbol intensifica energia si curata chakrele. Este cu un tratament REIKI la distanta. Shamanilor practicantilor Wicca sau a altor tipuri de vindecare, daca sunt dedicati acest simbol le va oferi o energie si putere de vindecare mai mare.
Aceasta energie lucreaza la toate nivelele, lucreaza cu energia stelelor , planetelor, entitatilor, locurilor din alte dimensiuni.
Prin activare simbolul (desenare , vizualizare) incepe sa trimita vibratii in exterior ca o mandala. Acest simbol este precum o floare cu petale uriase infinite cu o uriasa spirala care se roteste in interior pentru ca sa vindece trecutul si se roteste inspre exterior ca sa vindece viitorul si sa aduca echilibru .

Simbolul reprezinta o sursa incredibila de energie. Are puterea si intelepciunea de a vindeca pe toate nivelurile. Odata activat acest simbol incepe sa vibreze si sa raspandeasca energie intensa de iubire oriunde sau catre oricine se conecteaza.
Acest simbol de asemenea activeaza si echilibreaza energia feminina/masculina , yin/yang din noi.

Sistemul a fost initiat de catre Leonie Faye, Maestru si Profesor in mai multe sisteme energetice.

Fiecare persoana care foloseste aceasta energie vindecatoare primeste intelepciune si calauzire si va descoperi ca acestea vor fi personale si pentru propria vindecare .
Initiere are 2 nivele practicant si maestru.

Bibliografie : Manual Ki Manna si practica proprie :)Linia de initiere: Leonie Faye - Karyn Maria Taulescu - Elena Zoltareanu - numele tau


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Metode de trimitere a Luminii în timp: prezent, trecut, viitor

Metoda distanţei       Se activează palmele cu toate simbolurile cunoscute.        Se aşează palmele în faţa noastră în dreptul plexului, se mentalizează persoana căreia îi trimitem Lumina între palmele noastre. Se activează în aer simbolurile între palme, CKR, SHK, HSZSN (desenare plus rostirea numelui de trei ori), se trimite Lumina 5-10 minute. La sfârşit se mulţumeşte Divinităţii şi este ideal a se face o rugăciune pentru cel tratat.             Metoda ursuleţului        Se activează palmele cu toate simbolurile cunoscute incluzând CKR, SHK, HSZSN.        Se i-a un ursuleţ de pluş şi cu palmele pe el se urmează poziţiile de autotratament. Ursuleţul este doar un ajutor pentru a putea mentaliza, el poate fi înlocuit cu o sticlă de cola, cu un telefon mobil sau cu un aparat de fotografiat. Pe acelaşi principiu se poate face tratament la distanţă cu ajutorul obiectelor din jurul nostru, fără a uita să-l facem de sus în jos.       Metoda fotografiei        S

Initiere in energia Arhanghelul Sandalphon 30.12.2013

Sandalphon ne ajuta sa rostim adevarul cu voce gentila Sandalphon ne deschide catre comunicare  Initiere in energia Arhanghelului Sandalphon - Arhanghelul Duhului Sfant , al Muzicii si cel ce poarta rugaciunile la Dumnezeu.   Sandalfon a fost profetul Ilie, care s-a inaltat la ceruri ca arhanghel. El slujeste in multe privinte, ii ajuta pe oameni sa-si vindece tendintele agresive si duce rugaciunile noastre catre Creator. In plus, Sandalfon ii ajuta pe muzicieni , in special pe cei care folosesc muzica pentru vindecare. Fiindca este unul dintre cei doi oameni care au fost inaltati la rangul de arhangheli, Sandalfon este considerat frate geaman cu Metatron (care a fost profetul Enoh). Invataturile vechi evreiesti vorbesc despre statura impresionanta a lui Sandalfon si spun ca Moise il numea pe Sandalfon „ingerul cel inalt”. Luni 30.12.2013 ora 18:00 -19:30, Bucuresti.  taxa 25 lei. Dupa initiere primiti informatii despre Sandalphon, cum utilizati aceasta energie si cum