14 ianuarie 2020

Initiere si seminar practica KI MANNAO zi colorata de sanatate si sentimente pozitive!
Multi ati primit initierea Ki Manna Reiki la distanta. Pentru cei din Bucuresti saptamana viitoare, 27.01.2020 ora 18:00 va invit la un seminar de practica, cum facem initierile la distanta, terapie si curatare a sufletului, chakrelor si autotratament cu acest simbol - Ki Manna. Pentru Meditatia de curatare va recomand sa veniti cu cristalul preferat.

Pentru participare orice donatie e primita catre Asociatia Rafael Roreiki.
Inscrieri cu sms sau telefon la 0726877966. #bucuresti #reiki

Cei care doresc sa primeasca initierea in data de 27.01.2020 vor veni de la ora 17:30, inscrieri la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com

Seara de la ora 22:00 voi transmite initiere si de la distanta. Inscrieri cu sms sau telefon la 0726877966.

Elena RoReiki
formator si terapeut Reiki la Asociatia Rafael Roreiki
Impartasim mai departe Lumina si Adevarul !Ce este Ki Manna?
Ki Manna este o energie care se manifesta ca o sfera, ingloband mai multe caracteristici terapeutice pe care le-am trait si experimentat personal dar si impreuna cu cei care au optat pt aceasta terapie:

-deschide, curata de energii negative cele 7 chakre principale
-deschide, curata de energii negative chakrele secundare din palme, genunchi si talpile picioarelor.
- Este o energie eficienta ce se poate combina cu un tratament REIKI la distanta.
-Prin meditatiile Ki Manna se activeaza energia kundalini
-creste puterea de emisie energetica a terapeutului dar si senzitivitatea din palme.

Ce este Ki ? O energia universala a vietii, o energie care lucreaza cu lumina, sunete si vibratii. Ki este energia creata din jocul dintre yin si yang .Energia vieţii (Ki) este de provenienta spirituala si joacă un rol important in orice facem, fiind energia primara a emotiilor noastre, gandurilor şi vietii spirituale.
Ce reprezinta Manna ? Este un tip de energie solida care aduna la un loc toata energia universala pentru a ajuta la functionarea sunetelor , undelor si a frecventelor de lumina intr-o energie solida cu care se poate lucra asupra unui trup. Aceasta ajuta atat pe cel care primeste terapia cat si pe terapeut, deoarece ei pot vedea si intelege mai bine energia negativa si pot vindeca cu mai multa eficienta.

Ki Manna este folosita eficient cu alte modalitati de vindecare holistice.
Exista un singur simbol si este folosit pentru a deschide energia universala. Acest simbol arata ca o floare cu petale mari cu o spirala in interior care straluceste si contine toate culorile si vibreaza pe toate frecventele sunetului.

Ki Manna deschide usi si coridoare catre iubirea intensa si energia plina de compasiune necesara pentru a aduce schimbarile de care avem nevoie, pentru a ne vindeca pe noi insine si pe altii.
Pentru terapeuti reiki, acest simbol intensifica energia si curata chakrele. Este cu un tratament REIKI la distanta. Shamanilor practicantilor Wicca sau a altor tipuri de vindecare, daca sunt dedicati acest simbol le va oferi o energie si putere de vindecare mai mare.
Aceasta energie lucreaza la toate nivelele, lucreaza cu energia stelelor , planetelor, entitatilor, locurilor din alte dimensiuni.
Prin activare simbolul (desenare , vizualizare) incepe sa trimita vibratii in exterior ca o mandala. Acest simbol este precum o floare cu petale uriase infinite cu o uriasa spirala care se roteste in interior pentru ca sa vindece trecutul si se roteste inspre exterior ca sa vindece viitorul si sa aduca echilibru .

Simbolul reprezinta o sursa incredibila de energie. Are puterea si intelepciunea de a vindeca pe toate nivelurile. Odata activat acest simbol incepe sa vibreze si sa raspandeasca energie intensa de iubire oriunde sau catre oricine se conecteaza.
Acest simbol de asemenea activeaza si echilibreaza energia feminina/masculina , yin/yang din noi.

Sistemul a fost initiat de catre Leonie Faye, Maestru si Profesor in mai multe sisteme energetice.

Fiecare persoana care foloseste aceasta energie vindecatoare primeste intelepciune si calauzire si va descoperi ca acestea vor fi personale si pentru propria vindecare .
Initiere are 2 nivele practicant si maestru.

Bibliografie : Manual Ki Manna si practica proprie :)Linia de initiere: Leonie Faye - Karyn Maria Taulescu - Elena Zoltareanu - numele tau


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu