Treceți la conținutul principal

Initiere Dolphin Reiki


  Cine sunt cu adevarat delfinii? Delfinii sunt maestri ai vindecarii si detinatori ai Luminii pe planeta noastra. Ei sunt puternic evoluati, fiinte omni-dimensionale care traiesc in unitate. Rolul lor este similar cu acela al ingerilor. Ei sunt aici pentru a ne veghea, a ne ajuta si ghida in toate aspectele evolutiei sprituale. Dragostea lor pentru umanitate este profunda si precum ingerii, delfinii pot transcende timpul si spatiul. Nu este necesar sa fi in prezenta lor fizica pentru a fi vindecat de ei si pentru a primi darurile lor. 


Mark Apollo Scott este creatorul Dolphin Reiki si mentioneaza un aspect important al acestei energii: initierea in DOLPHIN REIKI se DARUIESTE cu dragoste si exista un singur nivel, deci o poti Darui mai departe. Aceasta initiere- acordaj o pot primi si persoanele care nu au nici o initiere intr-un sistem Reiki.

Este o terapie minunata pentru probleme cardiovasculare, emotionale, psihice, stabilizand tensiunea si relaxand corpul. 

In cazul copiilor cu autism diagnosticat medical sau deficiente de comunicare, puteti incerca si terapia cu delfini in Turcia (foto sus), in statiunea Kusadasi, in cadrul delfinariului din parcul ADALAND, unde sub supravegherea unui terapeut copii inoata cu delfini. 

Dolphin Reiki :
- Dezvolta telepatia si comunicarea cu animalele. Sunetele scoase de delfini au legaturi puternice cu tonurile primordiale ale vietii pe Pamant. Vechi tehnici atlante de vindecare lucrau cu delfini, incercand sa stabileasca legaturi armonioase intre minte, corp si suflet.
- Iti reaminteste si vindeca  ranile copilul interior 
- Deblocheaza chakra 5 a comunicarii 
- Reechilibreaza elementul apa din corpurile noastre

Linia de initiere: Mark Apollo Scott - [...] - Karyn Maria Lombrea- Ionut Nicolau - Elena Zoltareanu RoReiki - numele tau

Daca simti o atractie si o chemare a sufletului cere Initiere DOLPHIN REIKI LA DISTANTA.

CUM? scrie un email la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com cu:

1. prenumele complet si mentioneaza localitatea in care te afli la momentul primirii initierii, data si intervalul orar cand pentru 30 de minute poti primi initierea. Manualul si diploma le primesti pe email.    FILME YOUTUBE si muzica cu delfini: 
   

Un vis de zi cu un delfin  (sursa: Manualul Dolphin Reiki)
de Joan Fleitas
http://www.lehman.cuny.edu/faculty/jfleitas/bandaides/dolphin.html

Stiti voi ca sunt un copil? Ma vad sarind si plonjand adanc prin apa albastra si simti stropii din apa oceanului pe obrajii tai. Pot sa vad ca ochii tai zambesc. Sunt aici pentru tine cand gandurile tale ma cheama in fata marii, eu sunt alaturi de tine.
Ei ma numesc delfin. Eu sunt respitatia paradisului.
Cand ma chemi, eu te iau la joaca departe de teste si medici. Departe de durere si frica. Ne improscam cu apa rece impreuna si cum eu inot tu calaresti pe spatele meu. Soarele este cald si tu razi tare.
Stiai ca delfin inseamna pantecele mamei? Inainte sa te nasti cand erai foarte, foarte micut ai trait in pantecele mamei si erai atat de fericit acolo- cald si erai ca intr-un cuib si fericit. Pantecele ei te proteja si ai crescut tot mai mare pana cand a fost timpul sa te nasti. Te protejez si eu si te ajut sa cresti puternic si sanatos.
Cand pluteai linistit cu mine in apa calma si clara te-am invatat secretele mele. Ti-am aratat cum respir prin branhii si cum arunc stropi stralucitori in soare ca diamantele. Respira adanc cum fac eu si ca mine trimite aer rece oriunde in corpul tau. Chiar daca il trimiti pana la varful picioarelor te face sa te simti bine. Atat de liber. Atat de plin cu noi energii. Cand este timpul sa expiri, expira usor si spune durerilor tale sa plece cu vechiul aer. Vei reusi. Esti respiratia din ceruri. Ei te cheama copil.
Stiai ca pot vorbi? Eu fac sunete de click- click. Eu fac asa pentru a invata despre unde suntem impreuna si unde trebuie sa mergem si ce te face copilul minunat care esti. Si fac click pentru a te ajuta sa te vindeci. Poti sa simti click-urile mele si sa le simti cum se joaca peste tot corpul tau. Poti sa le auzi, de asemenea. Ma asculti pe mine si eu te ascult pe tine.
Paradisul ne inconjoara. Suntem una.
Cand tu esti singur sau trist, aminteste-ti de mine si chema-ma de partea ta. Cand esti ranit sau bolnav sopteste-mi sentimentele tale si eu voi auzi. Am sa te iau pe spatele meu sa vizitezi familia mea si te vom inconjura cu dragoste. Ne jucam si fluieraturile noastre te vor face sa razi. Ce ras frumos. Atinge cerul si se extinde in toata lumea. Este magic si inmoaie cele mai dure sentimente. Acum respira si ele dispar peste valurile transparente. Ochii nostrii se intalnesc, sufletele se ating si Paradisul este respiratia noastra. 

ZAMBESTE !! :)
<div id="smart-button-container"> <div style="text-align: center;"> <div id="paypal-button-container"></div> </div> </div> <script src="https://www.paypal.com/sdk/js?client-id=sb&currency=EUR" data-sdk-integration-source="button-factory"></script> <script> function initPayPalButton() { paypal.Buttons({ style: { shape: 'rect', color: 'gold', layout: 'vertical', label: 'paypal', }, createOrder: function(data, actions) { return actions.order.create({ purchase_units: [{"description":"Primesti initierea la distanta pentru o donatie de 15 euro Paypal ","amount":{"currency_code":"EUR","value":22}}] }); }, onApprove: function(data, actions) { return actions.order.capture().then(function(details) { alert('Transaction completed by ' + details.payer.name.given_name + '!'); }); }, onError: function(err) { console.log(err); } }).render('#paypal-button-container'); } initPayPalButton(); </script>

Foto by Elena RoReiki

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Metode de trimitere a Luminii în timp: prezent, trecut, viitor

Metoda distanţei       Se activează palmele cu toate simbolurile cunoscute.        Se aşează palmele în faţa noastră în dreptul plexului, se mentalizează persoana căreia îi trimitem Lumina între palmele noastre. Se activează în aer simbolurile între palme, CKR, SHK, HSZSN (desenare plus rostirea numelui de trei ori), se trimite Lumina 5-10 minute. La sfârşit se mulţumeşte Divinităţii şi este ideal a se face o rugăciune pentru cel tratat.             Metoda ursuleţului        Se activează palmele cu toate simbolurile cunoscute incluzând CKR, SHK, HSZSN.        Se i-a un ursuleţ de pluş şi cu palmele pe el se urmează poziţiile de autotratament. Ursuleţul este doar un ajutor pentru a putea mentaliza, el poate fi înlocuit cu o sticlă de cola, cu un telefon mobil sau cu un aparat de fotografiat. Pe acelaşi principiu se poate face tratament la distanţă cu ajutorul obiectelor din jurul nostru, fără a uita să-l facem de sus în jos.       Metoda fotografiei        S

Initiere in energia Arhanghelul Sandalphon 30.12.2013

Sandalphon ne ajuta sa rostim adevarul cu voce gentila Sandalphon ne deschide catre comunicare  Initiere in energia Arhanghelului Sandalphon - Arhanghelul Duhului Sfant , al Muzicii si cel ce poarta rugaciunile la Dumnezeu.   Sandalfon a fost profetul Ilie, care s-a inaltat la ceruri ca arhanghel. El slujeste in multe privinte, ii ajuta pe oameni sa-si vindece tendintele agresive si duce rugaciunile noastre catre Creator. In plus, Sandalfon ii ajuta pe muzicieni , in special pe cei care folosesc muzica pentru vindecare. Fiindca este unul dintre cei doi oameni care au fost inaltati la rangul de arhangheli, Sandalfon este considerat frate geaman cu Metatron (care a fost profetul Enoh). Invataturile vechi evreiesti vorbesc despre statura impresionanta a lui Sandalfon si spun ca Moise il numea pe Sandalfon „ingerul cel inalt”. Luni 30.12.2013 ora 18:00 -19:30, Bucuresti.  taxa 25 lei. Dupa initiere primiti informatii despre Sandalphon, cum utilizati aceasta energie si cum

Initiere si seminar practica KI MANNA

O zi colorata de sanatate si sentimente pozitive! Multi ati primit initierea Ki Manna Reiki la distanta. Pentru cei din Bucuresti saptamana viitoare, 27.01.2020 ora 18:00 va invit la un seminar de practica, cum facem initierile la distanta, terapie si curatare a sufletului, chakrelor si autotratament cu acest simbol - Ki Manna. Pentru Meditatia de curatare va recomand sa veniti cu cristalul preferat. Pentru participare orice donatie e primita catre Asociatia Rafael Roreiki. Inscrieri cu sms sau telefon la 0726877966. #bucuresti #reiki Cei care doresc sa primeasca initierea in data de 27.01.2020 vor veni de la ora 17:30, inscrieri la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com Seara de la ora 22:00 voi transmite initiere si de la distanta. Inscrieri cu sms sau telefon la 0726877966. Elena RoReiki formator si terapeut Reiki la Asociatia Rafael Roreiki www.rafaelroreiki.com Impartasim mai departe Lumina si Adevarul ! Ce este