Initiere Arh. Sandalphon
 Initiere in energia Arh. Sandalphon  Arh. Sandalphon poarta rugaciunile la Dumnezeu. Sandalfon a fost profetul Ilie, care s-a inaltat la ceruri ca arhanghel. El slujeste in multe privinte, ii ajuta pe oameni sa-si vindece tendintele agresive si duce rugaciunile noastre catre Creator. In plus, Sandalfon ii ajuta pe muzicieni, in special pe cei care folosesc muzica pentru vindecare. Fiindca este unul dintre cei doi oameni care au fost inaltati la rangul de arhangheli, Sandalfon este considerat frate geaman cu Metatron (care a fost profetul Enoh).

Dupa initiere primesti pe email informatii ce descriu etapele de pregatire pentru initierea la distanta, cum utilizezi aceasta energie in echilibrarea energiilor yin-yang dar si pentru deschiderea, vindecarea chakrei 5 - comunicarea cu tine si ceilalti. In cadrul seminarului practic invatam cum realizam acordajul/initierea altor persoane.

Daca aveti pietre, bijuterii din turcoaz sa le tineti in palma stanga.

Linia de initiere este:   Elizabeth Hibel -Valeriu Lapadatescu- Elena Zoltareanu RoReiki- numele tau


Inscriere pentru initiere la distanta la asociatiarafaelroreiki@yahoo.com cu ziua si ora cand doriti sa primiti initierea, numele de botez si orasul unde va aflati. 


Diploma si manualul le vei primi pe email cu 1-2 zile inainte de initiere.

Sandalphon ne ajuta sa rostim adevarul cu voce gentila...
Sandalphon ne deschide catre comunicare.Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Metode de trimitere a Luminii în timp: prezent, trecut, viitor

Initiere in energia Arhanghelul Sandalphon 30.12.2013

Initiere si seminar practica KI MANNA