Initiere la distanta Quan Yin - Flacara Lavanda
INITIERE la distanta Flacara Lavanda KWAN YIN . Regaseste linistea interioara ..regaseste femeia si barbatul din tine, echilibrul yin-yang ..si atunci vei DEVENII OM. 🙂 

cine e Kwan Yin ? un maestru ascendent ce reprezinta divinul feminin complet manifestat prin energia Flacarii Lavande. In Thailanda cand am fost, am vazut temple dedicate lui Kwan Yin - simbol al maternitatii, protectoare a femeilor, asa cum in religia ortodoxa o avem pe Maria- Maica Domnului. Este o initiere ce contine si simboluri de protectie, de curatare si energizare a cristalelor si altele pe care le vei descoperi in manual. Pentru a primi aceasta initiere nu sunt necesare alte initieri, si o puteti oferi altor persoane daca aveti gradul Maestru Usui/Karuna Reiki.
Flacăra Lavandă vine cu o mantra, ce are proprietatea de a transforma foarte rapid energia negativă nedorită şi de a aduce purificare structurilor energetice. Se simte ca o energie blândă şi hrănitoare, dar, în realitate, este foarte puternică şi acţionează cu mare eficienţă. Are o conexiune energetică cu energia Focului Violet şi lucrează prin structurile energetice din chakre. Cei ce au o conştiinţă de sine bine dezvoltată pot lucra cu această energie în mod foarte eficient pentru a sparge tiparele comportamentale karmice pe care le au şi care nu ţin de iubire, lucrând cu Bijuteria Lotusului pentru Eliberare Karmică pe chakra inimii.


❤😇 Cei cu abilităţi de medium pot lucra cu această energie si simbolul oferit, pentru pentru a-şi dezvolta capacităţile celui de-al treilea ochi. Kwan Yin este asistată în această energie din tărâmurile angelice de ingerii Isariel şi Suriel, iar aceştia pot fi invocaţi prin simbolurile primite la aceasta initiere, să participe la sesiunile de tratament energetic.
Initierea vine si cu un simbol pentru protectia ck 6 (Al Treilea Ochi), dar si un simbol pentru curatarea cristalelor.
Initierea contribuie la acceptarea propriului corp de FEMEIE, pentru noi femeile si integrarea energiei YIN. Cand rostim mantra energiei flacarii lavande se revarsa asupra sufletului si mintii noastre, LINISTEA si pacea interioara.😇Pentru barbati si din impresiile lor dupa ce au primit aceasta initiere, au perceput o empatie mai mare pentru femeile din jurul lor si astfel au purces pe drumul intelept al Iertarii Mamei, Surorii sau Soacrei. 🙂
💞🙌primiti initierea la distanta pentru o donatie 110 lei in cont bancar catre Asociatia Rafael Roreiki.
Trimite un email cu numele roreikiblogspot@yahoo.com si primesti, detalii de plata, Manualul si diploma in limba romana, dar si informatii utile in practica cu aceasta Flacara Lavanda si cum te pregatesti de initiere la distanta.
Impreuna vindecam suflete !
Elena Zoltareanu RoReiki
Terapeut Reiki si formator autorizat
tel: 0726877966
             


Namo Kwan Shi Yin P’u-Sa

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Metode de trimitere a Luminii în timp: prezent, trecut, viitor

Initiere in energia Arhanghelul Sandalphon 30.12.2013

Initiere si seminar practica KI MANNA